Про продукт
Особливості застосування
Елементний склад
Призначення | |
---|---|
Культури | Яблуня, Груша, Вишня, Черешня, Абрикос, Малина, Полуниця, Смородина, Лохина, Картопля, Капуста, Морква, Цибуля, Буряк столовий, Огірок, Томати, Виноград, Баштанні, Газон, Квіти, Слива, Хвойні |
Вага | 25 кг |
Сезон |
Листкове живлення: • овочеві культури: томати, огірки, кабачки, гарбузи — 1-2% (1-2 кг/100 л води. Об’єм робочого розчину — 200-500 л) • капуста, морква, буряк червоний — 2% (2 кг/100 л води. Об’єм робочого розчину — 400-500 л) • плодові та ягідні культури — 1-1,5% (1-1,5 кг/100 л води).
Фертигація: • в закритому ґрунті — 0,05-0,5% розчин (0,05-0,5 кг/1000 л води) • у відкритому ґрунті — 0,1-0,2%розчин (1-2 кг/1000 л води). |
N
Концентрація absolute 15,5
NO₃
Концентрація absolute 14,4
NH₄
Концентрація absolute 1,1
Са
Концентрація absolute 19
СаO
Концентрація absolute 26,5