Про продукт
Характеристики
- Ранній сорт не ГМО сої з максимально високою стійкістю до хвороб та стресових умов
- Висока ступінь опушення листя та стебла захищає від дії біотичних та абіотичних стресів
- Високий вміст білку – 43,0%
- Сорт стійкий до вилягання та осипання насіння
- Крупне насіння – висока маса 1000 насінин
- Має високу генетичну стійкість до хвороб та несприятливих умов.
- Сорт для використання в харчовій промисловості – має світлий рубчик
- Високий вміст олії – цінність для харчових цілей
- Висока толерантність до склеротиніозу
| Вегетаційний період, днів | 100-110 |
|---|---|
| Висота рослин | 80-90 см |
| Висота кріплення нижнього бобу, см | 10-13 см |
| Стартовий ріст | швидкий |
| Колір квітки | фіолетовий |
| Забарвлення бобів | світло-коричневе |
| Колір рубчика | жовтий (світлий) |
| Форма насінини | округло-видовжена |
| Тип розвитку рослини | напів детермінантний |
| Здатність до галуження | вища середньої |
| Вміст білку | 40-43% |
| Вміст олії | 20-22% |
| Маса 1000 насінин | 220 г |
| Рекомендована норма висіву, тис./га | 375-425 |
| Норма висіву, кг/га | 80-90 |
| Посухостійкість | 9 |
| Стійкість до вилягання | 9 |
| Стійкість до розтріскування стручків | 9 |
| Стійкість до пероноспорозу | 9 |
| Стійкість до септоріозу | 9 |
| Стійкість до аскохітозу | 9 |
| Стійкість до фузаріозу | 9 |
| Стійкість до бактеріозу | 9 |
| Sed sollicitudin | consequat metus. Sed elementum eu ante et facilisis. |
|---|---|
| Phasellus | vitae metus urna. Nam malesuada enim venenatis sapien auctor, ullamcorper interdum neque congue. |
| Nunc cursus enim | non quam ornare consequat. Sed rhoncus in magna non posuere. Nam at lectus pulvinar, fermentum sapien at, laoreet mauris. |
| Integer quis rutrum erat | vel accumsan elit. |
| Quisque | vehicula, ipsum varius cursus ornare |