Про продукт
Особливості застосування
Елементний склад
Призначення | |
---|---|
Культури | Кукурудза, Пшениця, Ячмінь, Жито, Соя, Горох, Ріпак, Соняшник, Буряк цукровий , Яблуня, Груша, Картопля, Капуста, Морква, Цибуля, Буряк столовий, Огірок, Томати, Виноград, Баштанні, Газон, Хвойні |
Вага | 600 кг |
Сезон |
ДОБРИВО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ПЕРЕДПОСІВНОГО ЗАСТОСУВАННЯ, ОДНОЧАСНО З ПОСІВОМ ТА ДЛЯ ПІДЖИВЛЕННЯ В ПЕРІОД ВЕГЕТАЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО ПОТРЕБИ КУЛЬТУРИ:
Застереження Р102 Берегти від дітей. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:Зберігати при температурі від 0°C до +30°C в сухому місці у щільно закритій упаковці подалі від джерел загоряння та легкозаймистих предметів. |
N
Концентрація absolute 9
NO₃
Концентрація absolute 2,6
NH₄
Концентрація absolute 6,4
P₂O₅
Концентрація absolute 12
K₂O
Концентрація absolute 25
Mg
Концентрація absolute 1,2
MgO
Концентрація absolute 2
S
Концентрація absolute 2,6
SO₃
Концентрація absolute 6,5
B
Концентрація absolute 0,02